Over CAT

Interieur

Varen met CAT betekent snel zeilen op een stabiele en luxe catamaran die van alle gemakken is voorzien en er bovendien spectaculair uitziet. Onze catamaran biedt ruimte aan twaalf personen en is geschikt voor tal van activiteiten. Met CAT ben je verzekerd van een superdag!

Exterieur

Zeilen met CAT is een unieke belevenis.; CAT is ongekend:

• Luxe De catamaran is voorzien van veel ruimte, voldoende zit- en slaapplaatsen, een moderne pantry, toilet en douchegelegenheid.

• Comfortabel CAT is geschikt voor iedereen, of je nu wel of geen zeilervaring hebt. De boot kent een stabiele ligging, onder alle weersomstandigheden. Zeilen zonder gedoe!

• Snel CAT is snel en dat ervaar je helemaal als je voor op het grote net ligt met je gezicht naar het water; dat wil je meemaken!

•  Rustgevend Op het water ontspan je direct; en je geniet van het zeilen en de prachtige vergezichten; en als je voor op het net ligt kom je tot diepe rust!

• Van alle gemakken voorzien Gastheer en -vrouw Peter en Sylvia zijn je volledig tot dienst. Van lekkere hapjes tot frisse cocktails. Heb je speciale voedingswensen? Geef het ons door.

Kortom: genoeg redenen om CAT te leren kennen.

Technisch Profiel

Lengte11,98 m
Breedte6,91 m
Diepgang1,35 m
Hoogte20,05 m
Motorvermogen2 x 30 pK
Cabines3 x 2-pers.
Slaapplaatsen8
Toilet2 x
Douche2 x
Zitplaatsen16

Bekijk hier onze activiteiten