Support

Wij staan klaar om te helpen

Deze pagina is bedoeld voor het ondersteunen van Silvia en Peter (en de rest van het Sail the CAT team). Bij vragen, problemen of nieuwe features, neem dan contact op met Kobalt via Podio, de mail of bel op 072 2100600.

Website Kobalt

Algemene informatie

Podio / Projectmanagement Systeem

Wij maken gebruik van Podio op deze link.

Peter is daar voor uitgenodigd om aan deel te nemen, indien het handig is kunnen meer mensen toegang krijgen tot dit systeem. Wil je dat we iets oppakken dat niet werkt, of dat uitgewerkt moet worden (nieuwe feature) maak hier dan een development issue aan en wij pakken het op. Indien het een feature betreft zullen we eerst de uren die we inschatten afgeven.

Design

Het design is een groot deel van dit project geweest waarbij we alles zo veel mogelijk hebben kunnen uitwerken vanuit de huisstijl basis die ons is aangeleverd. Deze huisstijl en de losse onderdelen zijn terug te vinden via  https://www.figma.com/file/UtDIUjqhjJwgNmbRH6eq9Yd9/CAT?node-id=75%3A116 Tevens staan hier goed de huiststijl elementen beschreven en deze kunnen geraadpleegd worden via Figma, maar ook geexporteerd worden (selecteer een onderdeel en klik rechts op export).

Video beelden

Er zijn twee type shots: https://vimeo.com/showcase/6087533

  • (20 sec) Achtergrond video voor op de homepagina en we hebben een bonus video gemaakt voor de markermeer pagina.
  • (<10 sec) Shots die gebruikt kunnen worden op andere media elementen.

Bookly

Bookly wordt gebruikt voor het online reserveringssysteem. We gebruiken de free version die op het eerste gezicht exact overeenkomt met de basis wensen van Sail the CAT. Er is veel documentatie terug te vinden online over Bookly hier en hier. Bekijk deze voor alle features. Zelf ermee testen is ook zeer aan te raden (vertalingen en mails die verzonden worden misschien op maat bijwerken?). Wij hebben de instellingen als basis zo goed mogelijk ingesteld zodat het overeenkomt met de wensen die vooraf besproken zijn.

Inloggen, uitloggen en gebruikers beheren

Thema instellingen

Algemene footer instellingen of website overkoepelende instellingen aanpassen.

Componenten - header

Hoe moet de header beheert worden, in deze video staat de uitleg.

Componenten - begin en einde grijze sectie

Componenten - activiteiten beknopt

Componenten - slider met tekst

Componenten beheren

Inmiddels zijn er een aantal componenten uitgelegd en spreken de functionaliteiten van de andere componenten voor zich aangezien deze redelijk overeenkomen. Wanneer en vragen en wensen zijn neem dan contact op en we helpen je graag verder op weg uiteraard.

Activiteiten beheren

FAQ

Reviews